Καινοτόμα Point of Care προϊόντα κ υπηρεσίες

Απλά, Αξιόπιστα, Άμεσα

Βιοδείκτες ή διαγνωστικές παράμετροι, που εξασφαλίζουν την άμεση και στοχευμένη θεραπεία ή πρόληψη

Καινοτόμες ιατρικές υπηρεσίες! Διάγνωση - Αξιολόγηση Θεραπείας - Πρόληψη

H DyonMed καινοτομεί και κατασκευάζει πρώτη στην Ελλάδα προϊόντα “Point of Care” Testing, προσφέροντας στοχευμένες υπηρεσίες διάγνωσης στο σημείο που βρίσκεται ο ασθενής – Ιατρείο – Ασθενοφόρο – Κλινική – Εξωτερικό Ιατρείο – Φαρμακείο – Σπίτι

Θεραπευτικές Κατηγορίες

Καινοτομώντας στην Γαστρεντερολογία

Με την εφαρμογή των εξειδικευμένων προϊόντων μπορεί ο επαγγελματίας υγείας, γαστρεντερολόγος ή παθολόγος, να διαχειριστεί νοσήματα του γαστρεντερολογικού συστήματος. Η διαχείριση λοίμωξης από ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού σε επίπεδο διάγνωσης και αξιολόγησης θεραπείας εκρίζωσης, βοηθά στην μεγιστοποίηση του θεραπευτικού αποτελέσματος. Η διαγνωστική ημιποσοτική αξιολόγηση του βιοδείκτη καλπροτεκτίνη, αποτελεί βασική καινοτομία της DyonMed για την διαχείριση ΙΦΝΕ (Ιδιοπαθείς Φλεγμονώδεις Νόσοι του Εντέρου).

Διαχείριση Λοιμώξεων

Σειρά εξειδικευμένων διαγνωστικών προϊόντων δίνουν την δυνατότητα ημιποσοτικού ελέγχου του βιοδείκτη CRP ώστε να προσδιοριστεί η ένταση και η σοβαρότητα μιας λοίμωξης σε 5 λεπτά στο σημείο που βρίσκεται ο ασθενής. Εξαιρετικά υψηλής αξιοπιστίας διαγνωστικά προϊόντα προσδιορισμού αντιγόνου τύπου Α για εποχική γρίπη, το οποίο περιλαμβάνει και όλους τους υπό τύπους, δίνει την δυνατότητα στον θεράποντα να θεραπεύσει στοχευμένα και να συμμετέχει ενεργά στην μείωση μετάδοσης της εποχικής γρίπης. Η DyonMed A.E., πρώτη ελληνική εταιρεία POINT OF CARE TESTING, καινοτομεί ξανά και εισάγει το DyonCOVID19®.

Επείγοντα Καρδιολογία

Τα εξειδικευμένα Point of Care προιόντα της εταιρείας μας είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κάθε έναν ασθενή χωριστά, αποτελώντας σημαντικό διαγνωστικό εργαλείο στις κατ΄οικον επισκέψεις, ή ακόμα και σε ένα ασθενοφόρο, στα επείγοντα περιστατικά ενός νοσηλευτικού ιδρύματος. Μία σταγόνα τριχοειδικού αίματος και 5 λεπτά αρκούν, για να προσδιοριστούν οι βιοδείκτες όπως, τροπονίνη, μυοσφαιρίνη, CK-MB και να διαχειριστεί αποτελεσματικά και άμεσα ο επαγγελματίας υγείας τον ασθενή του όπου και αν βρίσκεται.

DyonCovidAG

Το DyonCovidAg® είναι μια ταχεία χρωματογραφική ανοσοβιολογική εξέταση, για την ποιοτική ανίχνευση του αντιγόνου του κορωνοϊού 2 (SARS-CoV-2) σε ανθρώπινα δείγματα ρινοφαρυγγικού και φαρυγγικού επιχρίσματος για να βοηθήσει στη διάγνωση της λοίμωξης από τον κορωνοϊό (COVID-19), που προκαλείται από τον SARS-CoV-2.

Το DyonCovid19® είναι μια ταχεία χρωματογραφική ανοσοβιολογική εξέταση, για την ποιοτική ανίχνευση των αντισωμάτων IgM & IgG έναντι του βαρέως οξέος αναπνευστικού συνδρόμου εξαιτίας του κορωνοϊού 2 (SARS-CoV-2) σε ανθρώπινα δείγματα πλάσματος/ορού/ολικού αίματος για να βοηθήσει στη διάγνωση της λοίμωξης από τον κορωνοϊό (COVID-19), που προκαλείται από τον SARS-CoV-2.

Το DyonFluA/B® είναι μια ταχεία χρωματογραφική ανοσοβιολογική εξέταση, για την ποιοτική ανίχνευση της γρίπης τύπου Α (συμπεριλαμβανομένων των υποτύπων Α / Η1Ν1, Α / Η3Ν2, A / H5N1) και αντιγόνα τύπου Β στα ανθρώπινα ρινοφαρυγγικά δείγματα για να βοηθήσει στη διάγνωση της λοίμωξης από την γρίπη.

«One step Rapid Test” (Point of Care Testing) για την ανίχνευση αντιγόνου του Κορωνοϊού 2 (SARS-CoV-2)

Ταχεία χρωματογραφική ανοσοβιολογική εξέταση, για την ποιοτική ανίχνευση του αντιγόνου του κορωνοϊού 2 (SARS-CoV-2) σε ανθρώπινα δείγματα ρινοφαρυγγικού και φαρυγγικού επιχρίσματος για να βοηθήσει στη διάγνωση της λοίμωξης από τον κορωνοϊό (COVID-19), που προκαλείται από τον SARS-CoV-2.

Περισσότερες πληροφορίεςΔείτε επίσης:

Τεστ αντισωμάτων IgG και IgM

DyonCovid19

Εύκολη εφαρμογή • Γρήγορη ανίχνευση • Υψηλή αξιοπιστία

Ταχεία Δοκιμασία των IgM/IgG αντισωμάτων του SARS CoV-2 (ανοσοχρωματογραφία)

DyonMed

Η ΠΡΩΤΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ POINT OF CARE PRODUCTS ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

DyonCovid19

Το DyonCOVID19® είναι μια ταχεία χρωματογραφική ανοσοβιολογική εξέταση, για την ποιοτική ανίχνευση των αντισωμάτων IgM & IgG έναντι του βαρέως οξέος αναπνευστικού συνδρόμου εξαιτίας του κορωνοϊού 2 (SARS-CoV-2) σε ανθρώπινα δείγματα πλάσματος/ορού/ολικού αίματος για να βοηθήσει στη διάγνωση της λοίμωξης από τον κορωνοϊό (COVID-19), που προκαλείται από τον SARS-CoV-2.

DyonStrepA-strip

DyonStrepAstrip

Το DyonStrepA-strip® (GroupA Streptococcus Ag) είναι μια ταχεία δοκιμασία ανοσοχρωματογραφίας για τη ποιοτική ανίχνευση του αντιγόνου στρεπτόκοκκου ομάδας Α σε δείγμα ανθρωπίνων φαρυγγικού επιχρίσματος.

Εμπιστοσύνη DyonCovidAg

DyonCovidAg Antigen Rapid test

 

Μπορείτε να το εμπιστευτείτε γιατί:

 

 • Η μελέτες της αξιοπιστίας και ελέγχου προϊόντος πραγματοποιήθηκαν με συμμετοχή 1300 ατόμων.
 • Τα αποτελέσματα προκύπτουν από σύγκριση με την μέθοδο αναφοράς RT PCR (μοριακός έλεγχος).
 • Η αξιοπιστία του προϊόντος διατηρείται ακόμη και αν ο ασθενής έχει νοσήσει ταυτόχρονα από άλλους κορονοϊούς, αδενοϊούς ή ιό γρίπης τύπου Α ή Β κ.α.
 • Διατηρεί την αξιοπιστία του ακόμη και με ταυτόχρονη λήψη αποσυμφορητικών αντιφλεγμονωδών και πολλών άλλων παράλληλων φαρμακευτικών αγωγών.
 • Το φιαλίδιο επώασης δείγματος είναι από ειδικό υλικό για να επιτρέπει με ελαφριά πίεση το στρίψιμο του βαμβακοφόρου στυλεού.
 • Το καπάκι του διαλύτη είναι ασφαλείας και για να ανοίξει θέλει ελαφριά πίεση στα πλάγια.
 • Ο Βαμβακοφόρος στυλεός είναι ειδικά εύκαμπτος για άμεση και εύκολη λήψη ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος, ενώ το υλικό κατασκευής του επιτρέπει την άμεση λήψη και απορρόφηση του επιχρίσματος.
 • Το προϊόν διατηρεί την αξιοπιστία του με λήψη ρινοφαρυγγικού ή και φαρυγγικού επιχρίσματος.
 • Το αποτέλεσμα δίνεται σε 15 λεπτά, επιτρέποντας την εφαρμογή των πρωτοκόλλων διαχείρισης Covid 19.
 • Έστω και αχνή μόλις διακριτή γραμμή στην θέση ελέγχου θεωρείται θετικό αποτέλεσμα.
 • Το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της DYONMED και η γραμμή επικοινωνίας Ιατροτεχνολογικων προϊόντων 211 8004723 είναι στην διάθεση σας για οποία επιπλέον υποστήριξη ή ενημέρωση, όλο το 24ωρο.

 

 

DyonHpsA

DyonHpsA Newsletter

 

Δώστε άμεση στοχευμένη απάντηση για την παρουσία ή όχι του H Pylori.

One Step Rapid Test

Innovation in Η Pylori Diagnosis

 • One Step Parid Test H.Pylori άμεση δοκιμασία ανίχνευσης Ελικοβακτηριδίου του Πυλωρού, μία σταγόνα 5 λεπτά εξαιρετική αξιοπιστία συγκριτικά με βιοψία.
 • Δεν χρειάζεται διακοπή αντι εκκριτικής αγωγής απαραίτητα, αφού δεν προσδιορίζει παράγωγα διάσπασης ουρίας όπου χρειάζεται όξινο ΡΗ για την εκδήλωση της αντίδρασης διάσπασης.
 • Χωρίς δίαιτα νηστεία όποια ώρα ο ασθενής μπορεί εξαρετική συμμόρφωση με την προσθήκη ειδικού στυλεου λήψης και χαρτί συλλογής δείγματος 3 λεπτά για τη λήψη δείγματος.
 • Ειδικός διαλύτης δείγματος αποστειρώνει διασφαλίζει εύκολή εφαρμογή απουσία οσμών ή ορατής ποσότητας δείγματος κοπράνων.
 • Εφαρμογή και στα παιδία και σε ειδικές ομάδες ασθενών με δυσκολία στην μετακίνηση και εφαρμογή τεστ αναπνοής.
 • Δεν χρειάζεται κατανομή χρόνου και επιπλέον απασχόληση από το νοσηλευτικό προσωπικό.

 

 

DyoniFob – Aνακοίνωση στο World J Gastrointest Oncol 2016

 

 

DyoniFob – Aνακοίνωση στο World J Gastrointest Oncol 2016

(15-8-2016)

 

Για ενημέρωση σας, ανακοίνωση στο

World J Gastrointest Oncol 2016 August 15; 8(8): 629-634

Academic hospital staff compliance with a fecal immunochemical test-based colorectal cancer screening program

Kάντε κλικ παρακάτω για να την διαβάσετε ( θα ανοίξει σε νέο παράθυρο).

 

Academic_hospital_staff_compliance_with_a_fecal_im
</br>

DyonCardiac3in1

Η DyonCardiac3in1® (Triple Cassette: CardiacTroponin, Myoglobin, CK-MB)είναι μια ταχεία χρωματογραφική ανοσολογική μέθοδος για τον ποιοτικό προσδιορισμότων Cardiac Troponine, Myoglobin, CK-MB σε ολικό αίμα, ορό ή πλάσμα αποσκοπώντας στην υποβοήθηση της διάγνωσης του οξέος εμφράγματος του μυοκαρδίου.

SieloCovidAg® antigen rapid test

Test post 1

New test post just for checking

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

EN ISO 9001:2015
Νο: 20001200002924

EN ISO 13485:2016
Νο: 20302200002925