Καινοτόμα Point of Care προϊόντα κ υπηρεσίες

Απλά, Αξιόπιστα, Άμεσα

Βιοδείκτες ή διαγνωστικές παράμετροι, που εξασφαλίζουν την άμεση και στοχευμένη θεραπεία ή πρόληψη

Καινοτόμες ιατρικές υπηρεσίες! Διάγνωση - Αξιολόγηση Θεραπείας - Πρόληψη

H DyonMed καινοτομεί και κατασκευάζει πρώτη στην Ελλάδα προϊόντα “Point of Care” Testing, προσφέροντας στοχευμένες υπηρεσίες διάγνωσης στο σημείο που βρίσκεται ο ασθενής – Ιατρείο – Ασθενοφόρο – Κλινική – Εξωτερικό Ιατρείο – Φαρμακείο – Σπίτι

Θεραπευτικές Κατηγορίες

Καινοτομώντας στην Γαστρεντερολογία

Με την εφαρμογή των εξειδικευμένων προϊόντων μπορεί ο επαγγελματίας υγείας, γαστρεντερολόγος ή παθολόγος, να διαχειριστεί νοσήματα του γαστρεντερολογικού συστήματος. Η διαχείριση λοίμωξης από ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού σε επίπεδο διάγνωσης και αξιολόγησης θεραπείας εκρίζωσης, βοηθά στην μεγιστοποίηση του θεραπευτικού αποτελέσματος. Η διαγνωστική ημιποσοτική αξιολόγηση του βιοδείκτη καλπροτεκτίνη, αποτελεί βασική καινοτομία της DyonMed για την διαχείριση ΙΦΝΕ (Ιδιοπαθείς Φλεγμονώδεις Νόσοι του Εντέρου).

Διαχείριση Λοιμώξεων

Σειρά εξειδικευμένων διαγνωστικών προϊόντων δίνουν την δυνατότητα ημιποσοτικού ελέγχου του βιοδείκτη CRP ώστε να προσδιοριστεί η ένταση και η σοβαρότητα μιας λοίμωξης σε 5 λεπτά στο σημείο που βρίσκεται ο ασθενής. Εξαιρετικά υψηλής αξιοπιστίας διαγνωστικά προϊόντα προσδιορισμού αντιγόνου τύπου Α για εποχική γρίπη, το οποίο περιλαμβάνει και όλους τους υπό τύπους, δίνει την δυνατότητα στον θεράποντα να θεραπεύσει στοχευμένα και να συμμετέχει ενεργά στην μείωση μετάδοσης της εποχικής γρίπης. Η DyonMed A.E., πρώτη ελληνική εταιρεία POINT OF CARE TESTING, καινοτομεί ξανά και εισάγει το DyonCOVID19®.

Επείγοντα Καρδιολογία

Τα εξειδικευμένα Point of Care προιόντα της εταιρείας μας είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κάθε έναν ασθενή χωριστά, αποτελώντας σημαντικό διαγνωστικό εργαλείο στις κατ΄οικον επισκέψεις, ή ακόμα και σε ένα ασθενοφόρο, στα επείγοντα περιστατικά ενός νοσηλευτικού ιδρύματος. Μία σταγόνα τριχοειδικού αίματος και 5 λεπτά αρκούν, για να προσδιοριστούν οι βιοδείκτες όπως, τροπονίνη, μυοσφαιρίνη, CK-MB και να διαχειριστεί αποτελεσματικά και άμεσα ο επαγγελματίας υγείας τον ασθενή του όπου και αν βρίσκεται.

DyonCovidAG

Το DyonCovidAg® είναι μια ταχεία χρωματογραφική ανοσοβιολογική εξέταση, για την ποιοτική ανίχνευση του αντιγόνου του κορωνοϊού 2 (SARS-CoV-2) σε ανθρώπινα δείγματα ρινοφαρυγγικού και φαρυγγικού επιχρίσματος για να βοηθήσει στη διάγνωση της λοίμωξης από τον κορωνοϊό (COVID-19), που προκαλείται από τον SARS-CoV-2.

Το DyonCovid19® είναι μια ταχεία χρωματογραφική ανοσοβιολογική εξέταση, για την ποιοτική ανίχνευση των αντισωμάτων IgM & IgG έναντι του βαρέως οξέος αναπνευστικού συνδρόμου εξαιτίας του κορωνοϊού 2 (SARS-CoV-2) σε ανθρώπινα δείγματα πλάσματος/ορού/ολικού αίματος για να βοηθήσει στη διάγνωση της λοίμωξης από τον κορωνοϊό (COVID-19), που προκαλείται από τον SARS-CoV-2.

Το DyonFluA/B® είναι μια ταχεία χρωματογραφική ανοσοβιολογική εξέταση, για την ποιοτική ανίχνευση της γρίπης τύπου Α (συμπεριλαμβανομένων των υποτύπων Α / Η1Ν1, Α / Η3Ν2, A / H5N1) και αντιγόνα τύπου Β στα ανθρώπινα ρινοφαρυγγικά δείγματα για να βοηθήσει στη διάγνωση της λοίμωξης από την γρίπη.

«One step Rapid Test” (Point of Care Testing) για την ανίχνευση αντιγόνου του Κορωνοϊού 2 (SARS-CoV-2)

Ταχεία χρωματογραφική ανοσοβιολογική εξέταση, για την ποιοτική ανίχνευση του αντιγόνου του κορωνοϊού 2 (SARS-CoV-2) σε ανθρώπινα δείγματα ρινοφαρυγγικού και φαρυγγικού επιχρίσματος για να βοηθήσει στη διάγνωση της λοίμωξης από τον κορωνοϊό (COVID-19), που προκαλείται από τον SARS-CoV-2.

Περισσότερες πληροφορίεςΔείτε επίσης:

Τεστ αντισωμάτων IgG και IgM

DyonCovid19

Εύκολη εφαρμογή • Γρήγορη ανίχνευση • Υψηλή αξιοπιστία

Ταχεία Δοκιμασία των IgM/IgG αντισωμάτων του SARS CoV-2 (ανοσοχρωματογραφία)

DyonMed

Η ΠΡΩΤΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ POINT OF CARE PRODUCTS ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

DyonCovidAg® Antigen Rapid Test

DyonCovidAG

Το DyonCovidAg® είναι μια ταχεία χρωματογραφική ανοσοβιολογική εξέταση, για την ποιοτική ανίχνευση του αντιγόνου του κορωνοϊού 2 (SARS-CoV-2) σε ανθρώπινα δείγματα ρινοφαρυγγικού και φαρυγγικού επιχρίσματος για να βοηθήσει στη διάγνωση της λοίμωξης από τον κορωνοϊό (COVID-19), που προκαλείται από τον SARS-CoV-2.

DyonCardiac3in1

Η DyonCardiac3in1® (Triple Cassette: CardiacTroponin, Myoglobin, CK-MB)είναι μια ταχεία χρωματογραφική ανοσολογική μέθοδος για τον ποιοτικό προσδιορισμότων Cardiac Troponine, Myoglobin, CK-MB σε ολικό αίμα, ορό ή πλάσμα αποσκοπώντας στην υποβοήθηση της διάγνωσης του οξέος εμφράγματος του μυοκαρδίου.

DyonHpsA

DyonHpsA Newsletter

 

Δώστε άμεση στοχευμένη απάντηση για την παρουσία ή όχι του H Pylori.

One Step Rapid Test

Innovation in Η Pylori Diagnosis

  • One Step Parid Test H.Pylori άμεση δοκιμασία ανίχνευσης Ελικοβακτηριδίου του Πυλωρού, μία σταγόνα 5 λεπτά εξαιρετική αξιοπιστία συγκριτικά με βιοψία.
  • Δεν χρειάζεται διακοπή αντι εκκριτικής αγωγής απαραίτητα, αφού δεν προσδιορίζει παράγωγα διάσπασης ουρίας όπου χρειάζεται όξινο ΡΗ για την εκδήλωση της αντίδρασης διάσπασης.
  • Χωρίς δίαιτα νηστεία όποια ώρα ο ασθενής μπορεί εξαρετική συμμόρφωση με την προσθήκη ειδικού στυλεου λήψης και χαρτί συλλογής δείγματος 3 λεπτά για τη λήψη δείγματος.
  • Ειδικός διαλύτης δείγματος αποστειρώνει διασφαλίζει εύκολή εφαρμογή απουσία οσμών ή ορατής ποσότητας δείγματος κοπράνων.
  • Εφαρμογή και στα παιδία και σε ειδικές ομάδες ασθενών με δυσκολία στην μετακίνηση και εφαρμογή τεστ αναπνοής.
  • Δεν χρειάζεται κατανομή χρόνου και επιπλέον απασχόληση από το νοσηλευτικό προσωπικό.

 

 

Ημερίδα Ενημέρωσης για την Πρόληψη του Καρκίνου του Παχέος Εντέρου στην Θεσ/νίκη

 

Ημερίδα Ενημέρωσης για την Πρόληψη του Καρκίνου του Παχέος Εντέρου στην Θεσ/νίκη

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022

Σύλλογος Φίλων ασθενών με καρκίνο του Νοσοκομείου Θεαγενείου

Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο Φίλων ασθενών με καρκίνο του Νοσοκομείου Θεαγενείου για την δυνατότητα παρουσίας μας στις συνάντησεις πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του παχέος εντέρου που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Ευχαριστούμε θερμά την Γαστρεντερολογική κλινική του Θεαγενείου Νοσοκομείου και του Διευθυντή της Κου Τζιλβέ Δημήτρη για την ευκαιρία να συμμετέχουμε και να διαθέσουμε δωρεάν το Colon Test στους συμμετέχοντες, με ταυτόχρονη καταγραφή στατιστικών δεδομένων για επιστημονική ανάλυση και χρήση με στόχο την εφαρμογή και καθιέρωση περισσότερων προγραμμάτων πρόληψης.

Η DYONMED πιστή στο όραμα της, κάνει την πρόληψη από λέξη πράξη, βρίσκεται στο πλευρό κάθε συλλόγου πρόληψης για τον καρκίνο του παχέος εντέρου.
Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε την πρόληψη από λέξη πράξη!

 

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ:

DyonCovidAg® Antigen Rapid Test

Test post 3

New test post just for checking

Βράβευση της DyonMed στα Best in Pharmacy Awards 2023 στην κατηγορία “Καλύτερο Προϊόν Πρόληψης”!

 

Βράβευση της DyonMed στα Best in Pharmacy Awards 2023 στην κατηγορία “Καλύτερο Προϊόν Πρόληψης”!

12 Σεπτεμβρίου 2023

Την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023, στο Sofitel Athens Airport, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Best in Pharmacy Awards 2023 από την BOUSSIAS events, με στόχο να αναδείξει και να επιβραβεύσει την ποιότητα και την καινοτομία στα προϊόντα φαρμακείου, την δημιουργικότητα και την στρατηγική που αφορά τις μάρκετινγκ πρακτικές προώθησής τους στην αγορά αλλά και τα τις υπηρεσίες που προσφέρουν στους καταναλωτές τα ίδια τα φαρμακεία.

Περισσότερα από 280 υψηλόβαθμα στελέχη, εκπρόσωποι Φορέων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής, επικροτώντας την καινοτομία και την ποιότητα των βραβευμένων υποψηφιοτήτων των εταιρειών οι οποίες παράγουν και εμπορεύονται OTC και λοιπά προϊόντα Φαρμακείου, εφαρμόζουν πρακτικές μάρκετινγκ προώθησης προϊόντων φαρμακείου, αλλά και τα ίδια τα φαρμακεία.

Συνολικά, διακρίθηκαν 42 εταιρίες-επιχειρήσεις από ένα ευρύ φάσμα υποψηφιοτήτων πάνω σε όλες τις κατηγορίες των βραβείων, ανάμεσα σε αυτές και η για πρώτη φορά υποψήφια DyonMed, βραβεύθηκε με το χρυσό βραβείο για το καλύτερο προϊόν πρόληψης.

Το χρυσό βραβείο για το καλύτερο προϊόν πρόληψης παρέλαβε η Χριστίνα Πούλου, CEO της Dyonmed – Point of Care Solutions. «Η πρόληψη είναι πολύ σημαντική και ο μόνος τρόπος για να γίνει πράξη είναι μέσα από πρακτικούς τρόπους, σε επίπεδο αυτοδιάγνωσης, όπου θα μπορεί εύκολα ο ίδιος ο πολίτης και με τη σύσταση του φαρμακοποιού να κάνει ουσιαστική πρόληψη, ξεκινώντας από τον καρκίνο του παχέος εντέρου, μορφή καρκίνου που μπορεί να έχει θετική πρόγνωση εάν διαγνωστεί έγκαιρα», σχολίασε. Η DyonMed δεσμεύεται για ανάπτυξη και εισαγωγή στην αγορά περισσότερων προϊόντων και καθημερινής ενεργής συμβολής και εκπαίδευσης στη διαμόρφωση συνεργειών με φορείς για την καθιέρωση προγραμμάτων πρόληψης.

 

Νέα δεδομένα: Η πρόληψη στο χέρι μας

Η έγκυρη ενημέρωση και η αυτοφροντίδα είναι τα δύο βασικά στοιχεία της πρόληψης στα οποία πρέπει να εστιάσουμε εάν θέλουμε να υπάρχει μετρήσιμο αποτέλεσμα. Σε αυτή ακριβώς τη φιλοσοφία εστιάζουν οι πιο πρόσφατες οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αφορούν στην πρόληψη του καρκίνου του εντέρου, του δεύτερου πιο θανατηφόρου καρκίνου στην Ευρώπη.

Με προτροπή του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, το Συμβούλιο Υπουργών Υγείας της Ευρώπης συνέστησε σε όλα τα κράτη μέλη να εφαρμόσουν πληθυσμιακό προσυμπτωματικό έλεγχο για τον καρκίνο του παχέος εντέρου. Όπως αναφέρεται, «ο έλεγχος θα πρέπει αφορά όλους τους πολίτες μεταξύ 50 και 74 ετών και το πρώτο βήμα για την υλοποίησή του είναι η αυτοεξέταση ανίχνευσης μικρό-αιμορραγίας στα κόπρανα ή άλλες νεότερες εξετάσεις εάν έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικότερες». Στην Ελλάδα, υπάρχει αυτή τη στιγμή το «εργαλείο» για την πρόληψη του καρκίνου του παχέος εντέρου και πρόκειται για το Colon test. Είναι ένα είδους self test που ανιχνεύει αιμοσφαιρίνη (ίχνη αίματος δηλαδή) στα κόπρανα και πρόκειται για μία εύκολη, οικονομική και αξιόπιστη λύση που μας οδηγεί ένα βήμα πιο κοντά στην πρόληψη και κοντά στο γιατρό μας για έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση.

Αυτά ακριβώς τα χαρακτηριστικά και η σημαντική, δυνητικά, συμβολή του σε ένα εθνικό σχέδιο πρόληψης του καρκίνου του παχέος εντέρου ήταν που ανέδειξαν το Πρόγραμμα Πρόληψης Point of Care της Dyonmed Χρυσό Νικητή στην κατηγορία Καλύτερο Προϊόν Πρόληψης στα Best in Pharmacy Awards 2023, της εταιρείας Boussias. Το πρόγραμμα Point of Care Selftesting αφορά σε μία σειρά εγκεκριμένων από τον ΕΟΦ self tests που συμβάλλουν στην έγκαιρη αυτοδιάγνωση και πρόληψη του καρκίνου του παχέος εντέρου και του στομάχου καθώς και των διαταραχών της νεφρικής λειτουργίας. Τα self test του Point of Care Selftesting περιλαμβάνουν επίσης ένα τεστ «διάγνωσης» της εμμηνόπαυσης ώστε να είναι η γυναίκα προετοιμασμένη σε επίπεδο πρόληψης για τις αλλαγές και τις πιθανές επιδράσεις που μπορεί να έχει αυτή η φάση στην υγεία της.

Συμμετέχοντας στο πρόγραμμα Point of Care selftesting της Dyonmed, το φαρμακείο αναγνωρίζεται ως φυσικός χώρος πρόληψης καλής υγείας και αυτοφροντίδας, ο ρόλος του φαρμακοποιού αναβαθμίζεται και περιλαμβάνει το σημαντικό έργο της ενημέρωσης για τη σημασία της έγκαιρης πρόληψης του καρκίνου μέσα από μη επεμβατικές self testing εξετάσεις, εκπαιδεύοντας και επιλέγοντας τους πελάτες με το σωστό προφίλ (φύλο, ηλικία) ώστε να τους προτείνει την έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη σημαντικών νοσημάτων. «Εμείς παρέχουμε τα εργαλεία. Στο πρόσωπο του φαρμακοποιού βρήκαμε τον άνθρωπο που θα βοηθήσει να αξιοποιηθούν σωστά και έγκυρα ώστε να υλοποιήσουμε σε συνεργασία με τους θεσμικούς φορείς ένα σημαντικό βήμα στην πρόληψη για την καλή υγεία όλων μας», σχολιάζει η Χριστίνα Πούλου. «Με τα εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ self tests μας, κάνουμε πράξη τα λόγια του Ιπποκράτη για την αξία της πρόληψης!»

DyonCovidAg Αξιοπιστία

DyonCovidAg Antigen Rapid test

 

Μοναδική αξιοπιστία, υπεροχή χαρακτηριστικών!

 

Η Dyonmed A.E., καινοτομεί και εισάγει στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή αγορά «One step Rapid Test” (Point of Care Testing) για την ανίχνευση αντιγόνου του Κορωνοϊού 2 (SARS-CoV-2).

Το μoναδικό που ελέγχθηκε για την ακρίβεια σε σύνολο 1.300 συμμετεχόντων!

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

EN ISO 9001:2015
Νο: 20001200002924

EN ISO 13485:2016
Νο: 20302200002925