Αρχική > Εταιρεία

 

Η DyonMed ιδρύθηκε το 2010 από έμπειρα στελέχη με μακρά προυπηρεσία στον φαρμακευτικό κλάδο, την βιοφαρμακευτική, τη διαχείριση φαρμακευτικών προϊόντων και υπηρεσιών που σχετίζονται με την υγεία.

Στη DyonMed στόχος μας είναι η διευκόλυνση του επαγγελματία υγείας και η βελτίωση των ιατρικών υπηρεσιών μέσα από την εφαρμογή των προϊόντων και συμβουλευτικών υπηρεσιών μας.

Είμαστε Ελληνική εταιρεία ανάπτυξης, έρευνας, κατασκευής, εμπορίας, και προώθησης ιατροτεχνολογικών Point of Care προϊόντων και υπηρεσιών. Έχουμε εισάγει την έννοια του «σημείου φροντίδας» αποκλειστικά στην Ελλάδα όπως και την ανάπτυξη και κατασκευή One Step Rapid Tests. Το Point of Care είναι μια καινοτόμος, αξιόπιστη και απλή διαγνωστική πρακτική εφαρμόσιμη σε όλο τον κόσμο από τα Εθνικά Συστήματα Υγείας που δίνει τη δυνατότητα στους γιατρούς να λαμβάνουν ακριβείς κλινικές αποφάσεις στο σημείο στο οποίο δημιουργείται η ανάγκη, χωρίς εξοπλισμό μόνο με μια σταγόνα αίματος ή άλλου βιολογικού υλικού.

Οι διαγνωστικές Point of Care λύσεις βοηθούν τους επαγγελματίες του ιατρικού τομέα στην διάγνωση και απάντηση βασικών ιατρικών ερωτημάτων χωρίς καθυστέρηση, είτε ο ασθενής βρίσκεται στο ιατρείο, στην κλινική, στο Κέντρο Υγείας και Αγροτικό Ιατρείο, στο ασθενοφόρο, στο χώρο του ή στο δρόμο προς την αίθουσα επειγόντων περιστατικών.

Οι λειτουργίες μας πραγματοποιούνται και διέπονται από μια προσέγγιση συνολικής ποιότητας και καινοτομίας. Επιδιώκουμε και καλλιεργούμε συνεργασίες με την επιστημονική έννοια ενός «dyon», ενός διπόλου.

Η Dyonmed ανέπτυξε προϊόντα για τον προσδιορισμό βιοδεικτών στις σημαντικότερες θεραπευτικές κατηγορίες, ξεκινώντας από την γαστρεντερολογία, παιδιατρική, λοιμώξεις καρδιαγγειακά, πρόληψη και διαχείριση Covid19.

Καινοτομώντας και ενεργοποιώντας ταχύτατα το Ιατρικό τμήμα & Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης εισάγει ως πρώτη Ελληνική εταιρεία κατασκευής POINT OF CARE ( One Step Rapid tests) ένα συνολικό πορτφόλιο προϊόντων για τη διαχείριση Covid19 (Προϊόντα: DyonCovig Ag®, Corona Ag®, SieloCovid Ag®, FluCov 2® (FLU AB Ag & Sars Cov2 Ag), DyonCovid19®, DyonCovid 19 S®, DyonCovid19-S neutro®, DyonMed Axceed P200®) στο επίπεδο διάγνωσης Covid19, διαφοροδιάγνωσης με εποχική γρίπη, αξιολόγηση φυσικής ανοσίας για Covid19, αξιολόγηση ενεργούς ανοσοποίησης Covid19 μετά από εμβολιασμό.