Αρχική > R&D > Καινοτομία & Ανάπτυξη

 

Σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε και εισάγουμε στην αγορά προϊόντα όπου η εφαρμογή τους υποστηρίζεται από διεθνή ιατρικά πρωτόκολλα και καλύπτουν υπάρχουσες ανάγκες για την άμεση διάγνωση, ως πρώτο βήμα μιας στοχευμένης ιατρικής προσέγγισης.

Aναπτύσσουμε φακέλους προϊόντων σαν κατασκευαστές για προώθηση προϊόντων με διαφορετικό brand (OBL).

Για τα προϊόντα διαχείρισης Covid 19 είμαστε η πρώτη Ελληνική εταιρεία κατασκευής που αναφέρεται επίσημα στην διαδικτυακή πλατφόρμα εγκεκριμένων εταιριών κατασκευής στην ευρωπαϊκή ένωση (FIND – European Commision).

Η Dyonmed προσφέρει λύσεις που διευκολύνουν την αξιολόγηση της θεραπείας, την πρόληψη ασθενειών και την άμεση διαχείριση περιστατικών για την αντιμετώπισή τους στην δευτεροβάθμια φροντίδα υγείας.

Η Dyonmed έχει αναπτύξει μια σειρά από προϊόντα αυτοδιάγνωσης και βρίσκεται σε ευρωπαϊκό επίπεδο εγκρίσεων για την κυκλοφορία τους στην Ελλάδα και την Ευρώπη σαν κατασκευαστής. Ευελπιστούμε να λανσάρουμε στην αγορά προϊόντα σαν Έλληνες κατασκευαστές προϊόντων αυτοδιάγνωσης σε συνέχεια των προϊόντων μας για Επαγγελματική Χρήση. Κατα αποκλειστικότητα εισάγουμε και προωθούμε προϊόντα πρόληψης και αυτοδιάγνωσης Selftesting στην Ελλάδα και στο εξωτερικό μέσα από σπουδαίες συνεργασίες εταιρειών παραγωγής και ανάπτυξης προϊόντων αυτοδιάγνωσης σε τρεις σημαντικές κατηγορίες:

 

  • Μen’s health
  • Women’s Health
  • Prevention